ת"י ISO 22000 (מהדורה 2018) הינו תקן מערכות ניהול בטיחות מזון, הנקבע על ידי הארגון הבין-לאומי לתקינה. מומלץ להטמיע בתהליך ההסמכה גם את מערכת לניהול איכות בארגון – תקן ISO 9001 ליצירת ניהול אפקטיבי בארגון.
מערכת זו מתאימה ליצרני מזון ויצרני אריזה הבאים במגע עם מזון. המערכת באה לסייע לארגונים בכל שרשרת המזון לזהות, לשלוט, למנוע את הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון ולהניע תהליכי שיפור בארגון.
עקרונות מערכת ניהול בטיחות מזון לבניית תהליכים אשר יבחנו את כל גורמי סיכון לבטיחות מזון היכולים להתרחש בכל שלב בשרשרת המזון מקבלת חומרי הגלם עד למוצר הסופי אצל הלקוח:
ת"י ISO 22000 (מהדורה 2018) דורש בנוסף לעבוד בהתאם למחזור הארגוני PDCA( Plan-Do-Check-Act) תכנן-בצע-בדוק-פעל הידוע גם על ידי גלגל מחזור הדמינג או מחזור Shewhart, בכדי לכסות את התהליכים התפעוליים בתוך מערכת בטיחות המזון.
לקבלת מידע מקיף אודות HACCP וטרינרי לחצו כאן
לבחור אך ורק ביועצי מזון מנוסים ובחברה אמינה ויציבה! למה? מאחר ותהליך ההכנה אורך מס' חודשים ומחייב את היועץ בידע לתחום התקינה, רצוי לבחור בחברה מוכרת שתלווה אתכם ללא נטישות ובעיות ועד לסיום התהליך.
יועצי איכות המזון שלנו הם הטובים והמובחרים בארץ. לזכותם עומדות למעלה מ-300 הסמכות במפעלי וחברות מזון. הידע והניסיון הרב שצברנו במהלך השנים יסייע לנו לספק גם עבורכם את הייעוץ המקצועי והטוב ביותר בהטמעת התקן.
אנו מבצעים גם ליווי שוטף בארגונים על מנת לשמור על מערכת תקינה שתעמוד בתקנים בעזרת מעקב לאחר עדכון חוקים, תקנים ותקנות, ביצוע הדרכות, עדכון נהלים הוראות עבודה, טפסים וכדומה, ניהול מערכת HACCP , עבודה מול ספקים, ניתוח תלונות, אי התאמות וליווי מול משרד הבריאות ומבדק חיצוני שנתי של חברת הסמכה וכדומה.
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00