דרוש/ה טכנולוג/ית או מהנדס/ת מזון לליווי וייעוץ למפעלים ולרשתות מזון.
העבודה הינה עם ארגונים מכל תחומי תעשיית המזון לרבות רשתות גדולות, מפעלים קייטרינג, ייצור, בשר וכו'.
במסגרת התפקיד:
- ליווי וייעוץ לתקני איכות ובטיחות מזון:
GMP, ISO 9001, HACCP, 22000 ISO ועוד.
- נוכחות וליווי ארגונים במבדקי לקוח ו/או ביקורות של משרד הבריאות/החקלאות
- בקרה על עמידה בדרישות חוק.
- הכנת תכניות ומסמכים רלוונטיים לטובת רישוי עסקים, רישיונות יצרן.
- ליווי בתהליך רישיונות יצרן, תוויות מזון ועוד.
דרישות המשרה:
- תואר ראשון במדעי המזון/ הנדסת מזון/ביוטכנולוגיה/כימיה.
- היכרות עם תקני האיכות BRC ,GMP, ISO 9001, HACCP, 22000 ISO וכדומה.
- ניסיון קודם בבקרת איכות – חובה.
- המשרה כרוכה בנסיעות.
- משרה לטווח ארוך | משרת שטח + רכב | תנאים מעולים למתאימים
- המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
ניתן לשלוח קו"ח גם ב WhatsApp במספר:
054-9008435 (הודעות בלבד)
המתאימים יעברו תהליך הכשרה מקיף הכולל:
- הדרכות בתחום המזון, כגון: הדרכות HACCP, ISO22000, ISO 9001, BRC ועוד.
- ליווי וחפיפה ע"י טכנולוגים מנוסים.
- עבודה מול מנכ"לים ואנשי מפתח מול החברות המובילות בארץ.
- תמיכה וליווי לכל אורך הדרך.
להגשת מועמדות אנא צרפו קורות חיים למטה או שלחו למייל maayan.haike@prosafe.co.il