Prosafe Food
אודות החברה
פרויקטים נבחרים
מבין לקוחותינו
קריירה ב- Prosafe
Prosafe בלוג
Prosafe Safety
Nextep
פתרונות בעולם המזון
תחזוקה וליווי קבוע
ליווי טכנולוג מזון לעסקים
מנהל הבטחת איכות
ליווי וייעוץ להסמכת תקן ISO
ליווי למבדק מעקב
רגולציה
אישור יבוא מזון רגיל
אישור יבוא מזון רגיש
רישום יבואן
רישיון יצרן מזון
רישיון עסק מזון
חוות דעת משפטית לבתי משפט
ת"י 1145 – תוויות מזון
כתיבת מכרזים
תקני איכות במזון
ISO 9001
HACCP
HACCP וטרינרי
הדרכת ראש צוות Haccp
תקן GMP
ISO 22000
22000 FSSC
BRC – British Retail Consortium
BRC IOP
רישוי עסקים
רישיון עסק מזון
רישיון יצרן מזון
חוות דעת משפטית לבתי משפט
תכנון אדריכלי והיתר בניה
Prosafe בלוג
בתקשורת
צרו קשר
037176265
דף הבית
>
בטיחות במזון
בטיחות במזון
מערכות איכות ובטיחות במזון
ISO 22000
מערכת לניהול בטיחות מזון
22000 FSSC
מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP
מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP וטרינרי
לניהול מערכת בטיחות מזון במפעלים מן החי
ISO 9001
תקן לניהול איכות במזון
רגולציה במזון
אישור יבוא מזון רגיל
יבוא מוצרי מזון רגיל באישור משרד הבריאות
אישור יבוא מזון רגיש
יבוא מוצרי מזון רגיש באישור משרד הבריאות
רישום יבואן
יבוא מוצרי מזון באישור משרד הבריאות
ת"י 1145
סימון מזון ארוז מראש
רישוי עסקים במזון
רישיון עסק מזון
הדרך שלכם לקבלת רישיון עסק מתחילה כאן
רישיון יצרן מזון
הדרך שלכם לקבלת רישיון יצרן מתחילה כאן
חוות דעת משפטית לבתי משפט
קיבלת צו סגירה מנהלי לעסק?
תנאי ייצור נאותים
תקן GMP
תנאי ייצור נאותים
אריזות
BRC IOP
תקן לניהול איכות במזון