חברת Prosafe Food מלווה ומייעצת להבטחת איכות במגוון חברות ועסקי מזון. אנו מסייעים לפקח ולנהל את תהליכי הייצור, השיווק וניהול כוח האדם בעסק ולעמוד בדרישות הרבות של הרגולטור. לצפייה בלקוחות החברה לחצו כאן.
בכל מפעל ועסק מזון, תחום הבטחת האיכות והבטיחות הפכו לחלק החשוב ביותר והנבחן ביותר בעיני הרגולטור וקהל הלקוחות. אחת הסיבות שהובילה לחשיבות בתחום הבטחת האיכות זה שימת הדגש על בריאות הציבור ושמירה על תברואת המפעל משלב קבלת חומרי הגלם ועד לשלב אריזת המוצר והשיווק לצרכן הסופי.
חוק המזון החדש אשר התפרסם בשנת 2015 העלה לתודעה את החשיבות בניהול הבטחת איכות תוך התמקדות בלקוח ובבריאותו.
ישנם מספר תקני איכות ובטיחות במזון אשר מסייעים למערכת לעבוד על פי דרישות החוק ובהתאם לצרכים של העסק שלך.
התקנים שונים ביניהם במספר פרמטרים אך כולם פועלים בסופו של דבר לטובת מטרה אחת – שמירה על איכות המוצרים ו/או בטיחות הצרכנים.
לקוחות המתחזקים מערכות איכות ובטיחות מסוגלים לנהל את כלל מערכות החברה ולאתר את הליקויים הקיימים באילו מבין שלבי הייצור, לדווח על תקלות ולבצע תיעוד ותיקון המפגעים שהתגלו.
ישנן מס' מערכות (תקני) איכות במזון השונות זו מזו במס' פרמטרים, אולן כולן, פועלות לשם הבטחת איכות תקינה במזון המיועד לצרכן, החל משלב הייצור, שלב אריזתו וצריכתו, כגון:
למאמר המפרט כל מה שצריך לדעת על תהליך ההתעדה לתקן ISO 9001:2015 לחצו כאן
למאמר המפרט כל מה שצריך לדעת על אישור GMP לחצו כאן
מהי מערכת הבטחת איכות במזון? לחצו כאן
מערכת איכות במזון מוטמעת ע"י טכנולוגי מזון מוסמכים אשר מכירים את כלל הנהלים המורכבים בכל תקן ופועלים להטמיען בעסקים המבקשים/הנדרשים לכך. ההטמעה מבוצעת בפגישות עבודה מסודרות של יועצי המזון למול נציגי החברה, תכנון משותף, הובלת תהליכים בעסק בהתאם לדרישות התקן, הדרכות עובדים ועוד.
למאמר המפרט כל מה שצריך לדעת על שירותי טכנולוג מזון של חברת Prosafe Food לחצו כאן
מערכות אלו מסתמכות בין היתר, על סקרי סיכונים אשר מאפשרות בקרה לכל אורך התהליך על מנת למנוע תקלות העלולות לגרוע מאיכות ובטיחות המוצר. בקרת הסיכונים היא אחד השלבים המרכזיים בתהליכי הבטחת האיכות והבטיחות וביצועה על ידי יועצים מיומנים ומנוסים הכרחית להצלחת התהליך.
בנוסף לבקרות השוטפות בעסק, ניהול הבטחת האיכות והבטיחות אותו חברת פרוסייפ מציעה כולל ניתוח תלונות לקוח, ניהול מערך בדיקות המעבדה כולל הכנת תכנית דיגום וניתוח תוצאות המתקבלות, הדרכות עובדים בקרת ספקים ועוד.
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00