לאחרונה, מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה-HACCP, תופסת תאוצה בקרב ארגונים העוסקים במזון וחקלאות.
כחלק מניהול מערכת הבטיחות, נדרש העסק להקים צוות בטיחות מזון (צוות HACCP), אשר יתחזק את המערכת ויקבל החלטות הקשורות לבטיחות המוצר בשגרה, בעת התרחשות של שינוי או חלילה במקרה חירום (RECALL).
ככל שהצוות מורכב מאנשים מיומנים ומקצועיים יותר, כך הטמעת התקן תעשה בצורה טובה יותר בארגון והטיפול במוצר יהיה יעיל יותר וכך גם בטיחותו.
קורס הכשרת ראשי צוות HACCP – יקנה את הידע והמיומנות הנדרשת על מנת לנהל את צוות בטיחות המזון ואת העובדים בצורה נכונה עבור הארגון.
מסיימי הקורס בהצלחה יקבלו תעודת ראש צוות בטיחות מזון ויקבלו מידע וכלים לניהול צוות HACCP והתהליכים השונים הקשורים לבטיחות המוצר בארגון.
מעבר הקורס מותנה בקבלת ציון של מעל 70 במבחן הסיכום.
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00