תכנון אדריכלי הינו תכנון תזרים העסק וחדרי העבודה, מחסנים, תנועות עובדים ועוד וכולל שרטוט של העסק על גבי סט תכניות (גרמושקה) תוך התייחסות למס' גורמים:
התכנון האדריכלי צריך לתת מענה לכלל הגורמים הללו יחד תוך מתן דגש לדרישות הרגולטור ולדרישות הלקוח.
בתכנון מוקדם של תזרים העסק, אנו חוסכים כאבי ראש והוצאות מיותרות, שכן שינויים על הנייר עולים פחות משינויי קירות ותעלות ביוב למשל.
כאשר מגישים את התוכניות המוקדמות לחוות דעת מקדמית, אנו מקבלים אישר עקרוני למצב המוצע, ובכך כאשר משפצים, מתאימים את המקום לדרישות ולתנאים של משרד הבריאות.
תהליך זה מקובל בבקשה לרישיון עסק, והינו שלב וולונטרי, אך הכרחי לקיצור תהליכי הרישוי.
אנו בחברת Prosafe Food, מומחים בשילוב כלל הדרישות המדוברות אל מול צרכיכם, ובכך בשילוב של טכנולוג מזון בכיר ואדריכלים מנוסים נותנים פתרון מקצועי ויעיל לתכנון הנדרש, חוסכים עלויות ומקצרים את זמני רישוי העסק שלך.
בין לקוחותינו הרבים תוכלו למצוא: מסעדות, רשתות מזון גדולות, בתי מלון, קייטרינג, מאפיות, בתי קפה, מפעלי ייצור מזון, מרלוגים, מחסני מזון, מפעלים, מסעדות, מרכולים, קיוסקים, אולמות אירועים, מחלבות ועוד.
בבסיסו של כל נכס עומד היתר בניה. היתר הבניה, אשר נקרא גם רישוי בניה, הינו היתר להקמת מבנה התואם את התב"ע (תוכנית בניין עיר) החלה במקום הנכס.
לדוגמא, לא ניתן להקים חנות בקרקע אשר התב"ע המוגדרת באותו הקרקע משויכת למגורים, ולהפך- לא ניתן לבנות בית בשטח אשר התב"ע מוגדרת לתעשייה.
במקרה של עסקי מזון ומפעלי ייצור מזון (מחלבות, מפעלי בשר, קייטרינג וכו') – נדרש היתר תעשייתי ועבור עסקי מזון מסחריים (כגון מסעדות, חנויות סחר, פיצוציות ועוד) – נדרש בהיתר מסחר.
היתר הבניה ניתן לבעלי הנכס על ידי מחלקת ההנדסה ברשות המקומית.
בהליך רישוי העסקים, בשלב ראשון, מחלקת ההנדסה ברשות המדוברת בוחנת את העסק בשני אופנים:
במידה והתגלו חריגות באחד משני הסעיפים הנ"ל- בעל העסק בשיתוף פעולה מול בעל הנכס יידרש בנוסף להליך הרישוי הסטנדרטי, להגיש בקשה להיתר בניה / לשינוי ייעוד (שינוי תב"ע).
מעוניינים לדעת מהם השלבים בקבלת רישיון עסק בתחום המזון? לחצו כאן
מעוניינים לגלות האם העסק שלכם מחויב ברישיון עסק מזון? לחצו כאן
לקריאת המדריך המלא אודות רישיון יצרן מזון ועסק מזון
לקריאת מאמר אודות תפקידיו של טכנולוג המזון לחצו כאן
חברת Prosafe Food מנהלת את כל התהליך הבירוקרטי, מקצרת זמנים ומייעלת את תהליך קבלת רישיון עסק מזון.
חברת Prosafe הינה החברה המובילה לרישוי בענף המזון הכוללת חטיבת רישוי ורגולציה שתאפשר לכם לקבל ייעוץ מן השורה הראשונה מיועצים בעלי ניסיון של 10 שנים ויותר המתמחים במתן פתרונות לעסקים מתחום המזון.
יועצינו מכירים את כלל מהנדסי המחוזות המפקחים והתברואנים ונמצאים איתם בקשר ישיר ושוטף לאורך כל תהליך רישוי העסקים.
תמיכה זו כוללת ייעוץ מקצועי ושירות נגיש ונוח המותאם במיוחד עבור צרכי העסק שלכם.
במהלך השנים צברנו ניסיון רב וידע שישרתו אתכם. אנו מחזיקים במאגרי המידע המקיפים בישראל לתחום הרישיונות ובכללם כלל החוקים, התקנות ואנשי הקשר הרלוונטיים להוצאת רישיון עסק מזון.
אנחנו נמצאים בקשר רציף עם שירות שבעת המחוזות בשירות המזון שבמשרד הבריאות (תל אביב, נצרת, חיפה, רמלה, באר שבע, אשקלון וירושלים).
חברתנו מוכרת כחברה המצליחה ביותר בתחום בקרב מכוני ההתעדה הרשמיים, כל הגופים הממשלתיים הרלוונטיים וכמובן בקרב משרד הבריאות.
אנו פועלים בפריסה ארצית, החל מקריית שמונה בצפון ועד לאילת בדרום ומסייעים ללקוחות רבים ברחבי הארץ. בזכות הליווי המקצועי שלנו קיבלו בהצלחה רישיון עסק מזון מעל 400 לקוחות.
אז קדימה, יועצינו ממתינים לשיחה שתיקח אתכם כמה צעדים קדימה לעסק שלכם. השאירו פרטים כאן או התקשרו ל-03-8061313
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00